fbpx

Njoftohen studentet e vitit te pare dhe te katert, fakulteti juridik se provimi ne lenden: Metodologjia e shkrimit akademik dhe ligjor do te mbahet me 12.02.2015, ora 16:00. Amfiteatri 1.

Translate »