fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet te vitit te pare, dep KF, nivelit Master, qe provimi nga lenda “Organizimi dhe menaxhmenti” te prof. Ibish Mazreku, i parapar te mbahet me 18.04.2016 do te mbahet me 22.04.2106 ne ora 16:00.

Translate »