fbpx

Njoftim rreth kollokfiumit ne lenden Organizim Industrial

Njoftim rreth kollokfiumit ne lenden Organizim Industrial
Për shkak mbajtjes së provimeve në këtë javë, dhe mungesës se hapësirave kolokviumi në lëndën Organizimi Industrial -Prof.Dr.shtyhet për datën 27.04.2016 e mërkure sipas këtij orari:
Grupi i parë nga ora 13:20
Grupi i dytë nga ora 14:20
Studentet duhet te kenë me vete ID kartelën apo ndonjë dokument personal me foto.

Translate »