fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët se orari i ushtrimeve në lëndën Shkrim Akademik në KF, te Mr.sci Naime Beqiraj nuk ka pësuar asnjë ndryshim dhe do të zhvillohet sipas orarit të rregullt, të mëparshëm.

Please follow and like us:
Translate »