fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik te cilet ndjekin ligjeratat ne lenden TEORIA DHE PRAKTIKA PARLAMENTARE, se Ligjerata e humbur do te zavendesohet diten e Merkure duke filluar ne ora 10:00, salla Nr.3.

Translate »