fbpx
Njoftim

Me rastin e 28 Nëntorit – Ditës së Pavarësisë së Shqipërisë dhe festës së Flamurit Kombëtar, njoftohen të gjithë studentët, stafi akademik dhe administrativ në Universitetin “Haxhi Zeka”, se të premten dhe të shtunën (28.11.2014 – 29.11.2014) do të jetë ditë pushimi.

Universiteti “Haxhi Zeka”, ju uron të gjithëve Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë dhe festën e Flamurit Kombëtar!

Translate »