fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” se me 4 dhjetor 2014 në ora 11:00 në amf. 1 në Fakultetin Juridik do të bëhet prezantimi i programit Immersion Courses e sponsoruar nga USAID-i dhe implementuar nga AUK , me ç`rast do të ketë konkurs për grupet e dyta që do të  regjistrohen në trajnimet papagesë për përgatitje ne studime master, gjegjësisht për përgatitje në TOEFL, GRE dhe GMAT.

Translate »