fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se përshkrimi i notave dhe konsultimet, në lëndët e Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj, do të mbahen ditën e hënë 07.03.2016 në ora 12:00.

Translate »