fbpx

Njoftohen studentet se Provimi nga Lenda E drejta Kushtetuese Krahasuese dhe Klinika Kushtetuese per nivelin Master do te mbahet te shtunden date 5 mars 2016 ne oren 10:00 sala  A5.

Prof. dr. Arsim Bajrami
Mr. sc. Nur Çeku
Translate »