fbpx

Njoftohen studentet e vitit të III, dhe vitit të IV, të modulit ndërkombëtar, të Fakultetit Juridik, se ligjëratat dhe ushtrimet e parapara të mbahen më dt. 03.03.2016, të Prof. Dr Hajredin Kuqi dhe Mr. Sc. Flamur Mrasori, do të mbahen ditën e shtunë, me dt. 05.03.2016, sipas të njëjtit orar.

Translate »