fbpx

Lajmrim

Lajmrohen studentet e studimeve pasdiplomike-master:Kushtetues-administrativ,te cilet i’u kan nenshtruar provimeve, ne kete program, date 1.Mars 2016, per lendet:1.Akti administrativ,
          2.Klinika administrative dhe
          3.Kontrolli administrativ,se konsultimet do te mbahen diten e enjte,date 3 Mars 2016,ora 15.
Pedagogu i lendeve perkatese:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »