fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e Nivelit Master drejtimi Penal që provimi nga lënda ” E Drejta e procedures Penale dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut” i paraparë të mbahet me datë 23.02.2016, do të mbahet me datën 08.03.2016 në orën 16:00 Salla 1.

Translate »