fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë se ligjëratat nga lënda Historia e Shtetit dhe e së Drejtës Shqiptare do të mbahen çdo të enjte prej orës 10:00-12:00 dhe 12:00-14:00

Translate »