fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, të cilët i janë nënshtruar provimeve ‘Organizata Ndërkombëtare’, ‘E Drejta Tregtare Ndërkombëtare’ dhe ‘E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut’ në afatin e janarit 2016, tek Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala, se konsultimet do të mbahen ditën e enjtë, dt. 18.02.2016, nga ora 12:00, në Sallen nr.2.

Translate »