fbpx

Konsultimet per lendet “Taktika kriminalistike” dhe “Kriminalistika” mbahen te henen (15 shkurt 2016 nga ora 10 deri ne 11.

Konsultimet per lendet “Politika kriminale” dhe “Viktimologjia” mbahen te marten (16 shkurt 2016 nga ora 10 deri ne 11.

Translate »