fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë të Fakultetit Juridik, të cilët me datën 13.02.2016 do ti nënshtrohen provimit nga lënda E drejta familjare dhe trashëgimore se provimi do të mbahet sipas orarit si në vijim:

Studentët me Sems në orën 10:00, në amfiteatrin 1,
Studentët me indeks në orën 11::00 në amfiteatrin 1,

Translate »