fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë të Fakultetit Juridik se shikimi i testeve nga kollokfiumi i II-të, për lenden “E drejta kushtetutese”, konsultimet rreth provimit final dhe marrja e nënshkrimeve behen me date 17 dhjetor 2015 në orën 10:00

Translate »