fbpx

Njoftohen studentet e vitit të I-rë të Fakultetit Juridik së kollokfiumi i dytë nga lënda “Retorika dhe shprehja Juridike” mbahet ditën e shtunë, me datë 17 janar 2015 nga ora 11:00.

Translate »