fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentet e nivelit Master, drejtimi Administrativ – Kushtetues, të Fakultetit Juridik, se ligjëratat nga lëndët E Drejta Kushtetuese Pozitive dhe Sistemet Elektorale qe janë paraparë të mbahet ditën e Martë me dt. 09.02.2016, do të mbahen ditën e Hënë me dt. 08.02.2016, në orën 12:00.

Mësimdhënësi i Lëndës: Prof. Dr. Sadik HAXHIU

Translate »