fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë se provimi nga lënda E Drejta e Konkurrences (viti i parë) dhe lënda e Drejta e Sigurimeve (viti i katërtë) do mbahën me datë: 25.01.2016, në ora 11: 00h, amfiteatri nr. 1.

Me respekt,
Prof.Ass.Dr. Gani Asllani

Translate »