fbpx

Njoftohen studentët e vitit të II (AB) që ushtrimet në lëndën Analizat Statistikore te Vjosa Hajdari do të mbahen të Martën me datën 19.01.2016 sipas këtij orari:
Grupi I prej orës09:20 – 10:40 në sallën në C1,
Grupi II prej orës 10:40 – 12:00 në sallën në C1,
Grupi III prej orës 12:00 – 13:20 në sallën në C1, dhe
Grupi IV prej orës 13:20 – 14:40 në sallën në C1

Translate »