fbpx

Lajmërohen studentët e vitit të II (dytë), departamenti AB dhe KF, përkatësisht gjenerata 2012/13, se provimi në Gjuhën angleze I do të mbahet me gojë në datën e caktuar sipas orarit të provimeve.

Prof.MSc. Shqipe Husaj

Translate »