fbpx

Njoftohen studentet e vitit te pare te departamentit Kontabilitet dhe Financa se kollokviumi i dyte ne lendet “Bazat e biznesit” do te mbahet me daten 20.01.2016, E merkure, ne ora 11:00, ne sallen A5.

Translate »