fbpx

Njoftohen studentët dhe stafi akademik i Universitetit “Haxhi Zeka” se ditën e martë (datë 29.12.2015) në ora 12h në Amfiteatrin nr 2, do të mbahet GJYKIMI I SIMULUAR nga studentët e Vitit të Tretë të Fakultetit Juridik. Kjo punetori është rezultat i projektit të përbashkët i mësimdhënësve Prof.Ass.Dr. Mujë Ukaj, Dr. Agim Kurmehaj dhe studentëve entuziastë.
Me respekt!
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
U.d. Dekan i Fakultetit Juridik

Translate »