fbpx

Njoftohen studentet e vitit të parë të fakultetit Juridik së për arsyeje se me datë 25.12.2015 jemi në festë zyrtare, ligjërata nga lënda “Retorika dhe Shprehja Juridike” e paraparë të zhvillohet sipas orarit të rregullt, zhvendosët për ditën e martë datë 29.12.2015 dhe do të mbahet në Amfiteatrin 1 nga ora 14:00.

Translate »