fbpx

Njoftohen studentet e vitit të I-rë të Departamentit Kontabilitet dhe Financa Se Ushtrimet në Lënden Bazat e Biznesit, të Msc. Kushtrim Dreshaj do të mbahen me datën 24.12.2015 në këtë orar:
Grupi V 10:40 – 12:00
Grupi III 12:00 – 13:20
Grupi II 13:20 – 14:40

Translate »