fbpx

Njoftohen studentet e vitit te pare, departamenti KF, se ligjeratat ne lenden E drejta biznesore, te parapara te mbahen me daten 25.12.2015, do te zevendesohen me daten 24.12.2015 prej ores 13:20-14:40 salla A6 dhe prej ores 14:40-16:00 salla A4.
Prof.dr. Qashif Bakiu

Translate »