fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit te Biznesit ,Dep KF se ligjeratat nga lenda Analiza Statistikore,qe kane qene me orar te premten do te mbahen te Marten me dt.29.12.2015 dhe ate Grupi A nga 0ra 13.20 deri ne 14,40 ne Sallen A 6 dhe Grupi B nga ora 12,40 deri ne 16,00 ne sallen nr A-5.
Prof. i Lendes Haki Shatri

Translate »