fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e nivelit Master, dep. KF-ca të cilët vijojnë ligjeratat tek Lënda: Organizim dhe Menaxhment me Prof. Ibish Mazreku, të parapara të mbahen me dt. 14.12.2015 për arsyje se salla është e zënë (Mbahen trajnime) janë shtyrë për dt. 26.12.2015 në oren 11:00.

Translate »