fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet te departamentit KF se zevendesimi i ligjeratave nga lenda “Organizimi dhe manaxhmenti” te prof.Ibish Mazreku do te mbahen me 12.12.2015 ne ora 11:00.

Translate »