fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetit te Biznesit, Dep. KF se ligjeratat nga lenda Analiza Statistikore nuk do te mbahen kete te premte sipas orarit por do te mbahen te hanen me dt.21.12.2015 dhe ate Gr.A nga ora 13,20 deri ne 14,40 ne sallen S-6 dhe gr.B nga ora 14,40 deri ne 16,00 ne Sallen A-5.
Prof i lendws Haki Shatri

Translate »