fbpx

Njoftohën studentët e vitit të dytë të Fakultetit Juridik se shenimi i notave në indeks dhe konsultimet nga lëndët Klinika juridike civile dhe Klinika juridike nga e drejta familjare dhe trashigimore bëhet me datën 04.12.2015 në orën 13:00.

Translate »