fbpx

Njoftohen studentët e vitit III – të Dep. AB të Fakultetit të Biznesit se konsulltimet dhe pershkrimi i notave në lënden Makroekonomia II do të mbahen të marten me dt. 24.11.2015 nga ora 11:30

Translate »