fbpx

Njoftohen studentët e vitit I-rë Dep. KF të Fakultetit të Biznesit se konsulltimet dhe pershkrimi i notave në lënden Makroekonomia do të mbahen të marten me dt. 24.11.2015 nga ora 11:00.

Translate »