fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë dhe studentët e vitit të IV-të të Fakultetit Juridik, se konsultimet dhe shenimi i notave në indeks per lëndët E drejta civile, E drejta familjare dhe trashigimore, E drejta e procedurës civile dhe E drejta e procedurës civile – pjesa e posaçme do të bëhët me datën 21.11.2015 në orën 16:00.

Translate »