fbpx

Njoftohen studentet e nivelit Master drejtimi Juridik –Penal, se orari i ligjëratave te lendes Terrorizmi, mbetet i pandryshuar dhe mbahen çdo të Enjte nga ora 16 deri ne orën 18. Mesimdhenesi i lëndës, Prof. Ass. Dr. Kolë Krasniqi

Translate »