fbpx

Njoftohen studentët që iu kanë nënshtruar provimeve nga lëndët e Drejta Sociale dhe e Drejta e Punës, se konsultimet do të mbahen me datë 21.11.2015( e shtunë) sipas orarit vijues:

E Drejta Sociale ( Viti i IV-të ), nga ora 11.45 dhe
E Drejta e Punës ( Viti III-të ) nga ora 12.30.

Translate »