fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë dhe dytë të Fakultetit Juridik se ligjerata në lëndën E drejta penale dhe Ekonomi të Prof.dr. Mejdi Bektashi dhe Prof .dr. Bajram Ukaj nuk do të mbahen për shkak të motit .

Translate »