fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjeratat dhe ushtrimet e caktuara për datën 07.11.2015 nga lëndët: E Drejta Civile, E Drejta Procedurale Civile dhe Klinika Juridike Civile nuk do të mbahen për shkak të mbajtjës se provimeve në këtë ditë. Të njejtat do të zëvëndësohen një ditë tjeter.
Me respekt,
Profesori i lëndëve

Translate »