fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjeratat e caktuara për datën 07.11.2015 nga lëndët: Sociologji, Sociologji Juridike dhe Metodologji e shkrimit ligjor nuk do të mbahen për shkak të mbajtjës se provime në këtë ditë. Të njejtat do të zëvëndësohen një ditë tjetër.

Translate »