fbpx

Informohen studentët e departamentit Kontabilitet dhe Financa se provimi i lëndës: Shkrim akademik në biznes do të organizohet më dt. 5.XI.2015, ( e enjte ), në ora 14:00.

Profesori i lëndës ,PhDc. Zeki Morina

Translate »