fbpx

Njoftohen studentet e Departamenti MBNJ, Master

Lenda:Organizimi i Procesit të Trajnimit dhe Mësimdhënsit.
Lenda:Planifikim dhe Menaxhimi i Grupit.
Provimet do te mbahen me daten 06.11.2015  ne oren 16:00
Translate »