fbpx
Njoftohen studentet e nivelit Master-Fakulteti i Biznesit . Se provimet në lëndët  ” Modelet e Kompetencës ” , “Menaxhimi i projekteve ” dhe  “Menaxhimi i institucioneve financiare “do të mbahën më datë 09/11/2015 në orën 16:00 .

 

Translate »