fbpx

Njoftohen studentet e ciklit të dyte të studimeve-Master ,Departamenti- Menaxhimi i burimeve njerezore se provimi Ekonomika e biznesit i caktuar për 31.10.2015 ora 11 ,do të shtyhet dhe i njejti do të mbahet më 06.11.2015 (dita e premte) ora 14.

Translate »