fbpx

Lajmerohen studentet e FB departamenti AB se provimet nga Sjellja Organizative dhe Organizimi i ndermarrjes mbahen ne ora 13.00 ne daten e parapare me 31.10.2015.

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish