fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë ,drejtimi Kontabilitet dhe Financa ( Master ) ,se provimi “Menaxhimi i institucioneve financiare ” i paraparë të mbahet më datë 31/10/2015 do të mbahet më datë 02/11/2015 (e hënë) në orën 17:00 .

Translate »