fbpx

Lajmerohen studentet e vitit te pare departamenti Kontabilitet dhe financa se konsultimet ne lenden Informatike do te mbahen te premten me date 16.10.2015 duke filluar nga ora 15.00.

Me respekt

MSc. Jahja Lataj

Translate »