fbpx

Njoftohen studentët e viti II-të të Fakultetit të Biznesit se vërja e ndotave në indeks, përkatësisht mbajtja e konsultimeve me prof. U. Bajra lidhur me provimin Taksat dhe Korporatat do të mbahen të shtunden me dt. 17.10.2015 nga ora 9:30AM.

Ndërsa për studentet të cilët e kanë paraqit provimin përmes SEMS-it vërja e notave në aplikacion do të bëhet me dt.16.10.2015, deri në ora 16:00PM (ditë e premte), për shkak të mbylljes se aplikacionit brenda pak orëve prej momentit të vendosje se notës.

Translate »