fbpx

Njoftohen studentët e vitit I-rë të Fakultetit të Biznesit se konsultimet dhe pershkrimi i notave te prof. Ariana Xhemajli lidhur me provimin Makroekonomia do të mbahen të premten me dt. 09.10.2015 nga ora 10:00.

Translate »