fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master, Dep. Kontabilitet dhe Financa të cilë kanë mbajtur provimin e Lëndës Analiza e pasqyrave financiare me Prof. Etem Iseni, konsultimet do të mbahet me dt. 09.10.2015 në oren 12:00.

Translate »